Om oss

DETTA ÄR VI
Vi gör det vi älskar så länge som vi gläds åt det vi gör. Det var så det startade 2011 och vad som får oss att fortsätta. Vi älskar färg, material, funktion, harmoni och estetik. Men det viktigaste, vi älskar den mänskliga förmågan att skapa vackra objekt. 

Aveva hänvisar ursprungligen till designen och grundaren bakom företaget "av Eva". Men ensam är ingen stark, så under åren har ett gäng härliga personer tillkommit och bidragit med sitt driv och  skapat AVEVA DESIGN TEAM. 

VAD VI GÖR
Vi låter form, funktion och färg skapa en nutida produkt. Genom att utmana traditioner och naturliga material och utforska deras möjligheter genom att kombinera kontraster i interiör design. 

NATURENS UNDERVERK
Aveva har åter fört in den handfiltade ullen i våra hem och håller en gammal tradition vid liv samtidigt som nya produkter skapas. Kombinationen och kontrasten av trä och ull är en tydlig del av vårt varumärke. Men nya material utmanar och inspirerar och så länge det är naturliga vill vi inkludera dem. 

FÖR ETT GLADARE LIV 
Vi producerar så mycket vi kan närliggande för att enkelt kunna undvika onödiga transporter och för att ge support till lokala hantverkare. För att kunna behålla traditioner vid liv och ge support till hantverkare arbetar vi också med hantverkare runt om i världens för att skapa samarbeten i framtiden. Det är särskilt givande när man lyckas stödja och engagera hantverkare som står utan verksamhet. Med det fastställt så vi väljer fabriker, partners och anställda noga för att vara säkra på att alla involverade bryr sig lika mycket som vi gör. Vi eftersträvar ärliga relationer, glädje för ögonen och produkter för hjärtat.
Vi hoppas på att kunna inspirera dig! 


MÄSSOR 2018:

Tack för ert besök I Paris, Oslo och Amsterdam!  

Vi ses på Formex i Stockholm, Oslo design fair eller Maison et objet i Paris till hösten.

Aveva Designs grundare Eva Gassne Jeckelmann

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.