Om oss


Med en passion för färger älskar vi att skapa funktionella och färgglada föremål. Med fokus på hållbara idéer och material låter vi form, funktion och färg interagera för bestående produkter. Modernt och lekfullt. Aveva syftar urprungligen på designern och grundaren av företaget: Eva! Vi gillar att utmana traditionella och naturliga material och utforskar deras möjligheter genom att kombinera de hårda och mjuka materialen i interiör design. 
 
Aveva har åter fört in den handfiltade ullen i våra hem, och håller en gammal tradition vid liv samtidigt som vi skapar nya produkter och möbler. Kombinationen och kontrasten av trä och ull är en tydlig del av vårt varumärke, men i 2017 låter vi nya materialer utmana oss. 

Vi bryr oss! Därför väljer vi material medvetet och omsorgsfullt för att säkerställa hållbarhet för miljön, tillverkare, partners och anställda. Vi tillverkar så mycket som möjligt i skandinavien, men har även produktion i andra delar av världen där traditionen av handgjort har bevarats. Vi väljer tillverkare, partners och anställda noga, fär att säkerställa att alla involverade bryr sig lika mycket som vi gör.

Vi eftersträvar ärliga relationer, glädje för ögonen och produkter för hjärtat.

D

Mässor 2017/18:

Inga fler mässor 2017 är inbokad! Vi förbereder till "maison et objet" i  Paris och Oslo design fair under januari 2018. Hoppas vi ses där!JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.